Yeni Parmaksız Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu bağlamında " Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir."

Misyon: Türk Eğitim Sistemi ilkelerini yerine getirmek. Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları arttırmak. Öğrencilerimiz mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir orta sağlamak, özgüvenli bireyler olarak hayata hazır hale getirmek. Bu kapsamda velilerle işbirliği yaparak sağlıklı bir eğitim ve öğretim kültürü oluşturmak.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30 15:10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okul Servisi. Okulumuz Erzurum-Bingöl yolu üzerinde olduğu için ulaşımı kışın sorun olmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: 2017-18, 2018-19 Eğitim-öğretim yıllarında okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yapılmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

Telefon - 0442 611 2107

WEB - https://yeniparmaksiz.meb.k12.tr

Adres - PARMAKSIZ MAH. AFET KONUTLARI 1 KÜME EVLERİ NO 33/1 ÇAT / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Erzurum Bingöl karayolu 64. km Parmaksız Mahallesi, Afet Konutları

Adres - PARMAKSIZ MAH. AFET KONUTLARI 1 KÜME EVLERİ NO 33/1 ÇAT / ERZURUM

Ulaşım İl ve ilçeye gidiş-geliş yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 64,ilçeye 12 km uzaklıktadır.